MINDINŐ logó

Annagora Aquapark – Balatonfüreden ezt ne hagyd ki!

annagora aquapark

Ha már lefoglaltad balatonfüredi szállásod, indulhat is a nagy csobbanás a balatonfüredi Annagora Aquaparkban.

A lenyűgöző Annagora Aquapark

A balatonfüredi Annagora Aquapark medencéivel, csúszdáival és elképesztő panorámájával egyedülálló élményeket nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Többféle hullámmedence, vízi csúszda és játékos gyermekmedence várja a vízi élményekre szomjazó strandolókat az élményfürdőben.

annagora aquapark
annagora aquapark

A modern technikával felszerelt Annagora Aquapark kitűnő szórakozási lehetőség azok számára, akik extrém vízi élményeket keresnek. A fürdőben a gyermekes családok igényeit is maximálisan figyelembe veszik.

A fürdő 2022-ben gyógyfürdő minősítést kapott.

Annagora Aquapark medencéi

Az Annagorában található felnőtt hullámmedence, hazánkban a második legnagyobbnak számít, itt a hullámkeltő gépek óránként indulnak el. Az Aquapark nagy előnye, hogy a hullámokat nem csak a felnőttek, de a gyerekek is élvezhetik. Annak érdekében, hogy a kicsik megfelelő biztonságba lehessenek, külön – a gyermekekre specializált – hullámmedence is működik a gyermek-élménymedence elkülönített részében.

annagora aquapark
annagora aquapark

A gyermek medencék hőmérséklete 27-32 C között mozog, a wellness részleg medencéi pedig 32 C fokosok. Az aquaparkban 12 csúszda található, melyek közül vannak extrémebbek, mint például a turbó, a hagyma, a vad folyó vagy a kamikaze, de természetesen olyanok is elérhetők, amiket bármely korosztály biztonságosan tud használni.

A kicsik szórakozását egy hullámmedence és egy méretes élménymedence is szolgálja, ahol kalózhajótól kezdve, vízköpő sárkányokon át vizet lövő tűzoltóautóig mindennel találkozhatnak, a legkisebbeknek pedig egy gyermekpancsoló áll rendelkezésükre. A vízi játszótér szomszédságában homokozó és különböző játékok várják a gyerekeket, a bőrüket pedig napvitorlákkal védik. 

annagora aquapark
annagora aquapark

Annagora Aquapark – éjszakai fürdőzés

A fürdőben alkalmanként – leginkább kánikulai szombatokon – éjszakai fürdőzést is meghirdetnek 19:00-01:00 között. Ilyenkor kedvezményes éjszakai belépővel lehet igénybe venni a szolgáltatásokat, illetve a napközben jegyet váltott vendégek estére is maradhatnak hűsölni.

Rossz idő esetén

Ha az időjárás nem éppen megfelelő a fürdőzéshez, a vendégeket belső, fűtött wellness medencék várják. Az ellazulást pedig  a medence különböző pontjain elhelyezett élményelemek: nyak- és hátzuhany, buzgárok, pezsgőfürdő, sodrófolyosó, stb.  biztosítják. A külső wellness medencét vízi átjáró köti össze a belső medencékkel.

Szolgáltatások

A wellness részleg külső és belső élménymedencével, örvénykamrákkal, sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, pezsgőfürdőkkel, buzgárakkal és víz alatti másszázselemekkel, valamint finn- és bioszaunával, gőzkabinokkal és jakuzzikkal várja a vendégeket. Az élményelemek mellett természetesen vendéglátó egységek is a látogatók kényelmét szolgálják; éttermek, pizzériák, kávézók és koktélbárok is elérhetők az aquapark területén.

Megközelítés

Az Annagora Aquapark Balatonfüred délnyugati részén, a Balaton partjától közel 500 méterre található, a 71-es úton haladva, a körforgalmon keresztül, de a belváros irányából is nagyon könnyen megközelíthető. Az autósoknak egy hatalmas, ingyenes parkoló áll rendelkezésükre, a tömegközlekedők pedig kevesebb, mint 5 perc sétával eljuthatnak a bejárathoz a legközelebbi, „Fürdő utca” elnevezésű buszmegállótól.

Bejegyzés megosztása

Legfrissebbek: