MINDINŐ logó

MindigNő

Erdei esküvő? – Telitalálat, ha a természet szerelmesei vagytok

erdei esküvő
Amennyiben mindketten a természet szerelmesei vagytok, Számotokra egy természetközeli, erdei esküvő lesz a legtökéletesebb választás.

Túl vagytok az eljegyzésen, és már vetnétek is magatokat bele az esküvőszervezésbe? Az első és szinte legfontosabb kérdés, amivel szembe találjátok magatokat hirtelen, az az esküvői helyszín kiválasztása. Ez ugyanis meghatározza az esküvő stílusát, a ruhákat, a dekorációt és kb. mindent. Éppen ezért érdemes kicsit elidőzni ezen a ponton. Egyeztetni egymással, kinek mi a szíve vágya. Amennyiben mindketten a természet szerelmesei vagytok, Számotokra egy természetközeli, erdei esküvő lesz a legtökéletesebb választás.

erdei esküvő
erdei esküvő – Achilles Park

7+1 ok, amiért érdemes erdei esküvőt szervezni

1. Gyönyörű, romantikus környezet

Az erdő varázslatos környezetet nyújt. A fák levelei között átszűrődő napfény, a madarak csicsergése, a levelek susogása és a természet friss illata mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az esküvőtök igazán varázslatos és romantikus legyen. Az erdei helyszínek természetes szépsége gyakran feleslegessé is teszi drága dekorációkat, hiszen a környezet már önmagában is lenyűgöző.

2. Az erdő megnyugtató csendje

Az erdők nyugalma és csendje tökéletes hátteret biztosít egy igazán meghitt és bensőséges ceremóniához. A város zajától és a mindennapi élet nyüzsgésétől távol eső erdei esküvő lehetőséget ad arra, hogy teljesen egymásra és az ünneplésre koncentráljatok. Az ilyen helyszínek gyakran zártak és elszigeteltek, így meghívottaitok kizárólag egymás társaságát élvezik, anélkül, hogy külső zavaró tényezők befolyásolnák az eseményt.

3. Egyedi és emlékezetes élmény

Az erdei esküvők különleges és egyedi élményt nyújtanak, amelyet a vendégek sokáig emlegetni fognak. A természet közelsége, a szabad ég alatt megtartott ceremónia, és az erdő különleges atmoszférája mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az esküvő valóban felejthetetlen legyen. Az ilyen helyszínek gyakran inspirálják a párokat arra, hogy kreatívabbak legyenek a programtervezésben és a dekorációkban, így az egész esküvő valóban személyre szabott és egyedi lesz.

erdei esküvő
erdei esküvő – Achilles Park

4. Fenntarthatóság és környezettudatosság

Egyre több pár számára fontos szempont manapság, hogy esküvőjük környezettudatos és fenntartható legyen. Az erdei esküvői helyszínek kiválasztása lehetőséget ad arra, hogy minimalizáljuk az esemény környezeti lábnyomát. A természet közelsége ösztönözheti a párokat arra, hogy helyi és szezonális ételeket szolgáljanak fel, környezetbarát dekorációkat használjanak, és minimalizálják a hulladéktermelést.

5. Rugalmasság és sokoldalúság

Az erdei helyszínek rendkívül rugalmasak és sokoldalúak, ami lehetőséget ad arra, hogy az esküvői programot teljes mértékben a pár igényeihez és elképzeléseihez igazítsák. Legyen szó egy kis, meghitt ceremóniáról a család és közeli barátok körében, vagy egy nagyobb, tánccal és mulatozással egybekötött ünneplésről, az erdei helyszínek minden igényt kielégíthetnek. A természet adta tér és lehetőségek szinte határtalanok: szabadtéri oltár, erdei ösvények, virágokkal és lámpásokkal díszített fák, mind hozzájárulnak az egyedi és személyre szabott esküvői élményhez.

6. Kaland és szórakozás

Az erdei esküvők nem csak a ceremóniáról és a fogadásról szólnak, hanem kiváló lehetőséget nyújtanak arra is, hogy a vendégek különféle szabadidős tevékenységekben vegyenek részt. Túrázás, madárles, piknik, vagy akár egy közös tábortűz és éjszakai csillagnézés mind olyan programok, amelyek még emlékezetesebbé tehetik az esküvői hétvégét. Az ilyen élmények segítenek erősíteni a kapcsolatok és kötelékeket a vendégek között is.

7. Költséghatékonyság

Bár elsőre talán úgy tűnhet, hogy egy erdei esküvő drágább lehet, mint egy hagyományos helyszínen tartott ceremónia, ez nem feltétlenül igaz. A természetes környezet gyakran lehetővé teszi, hogy a párok spóroljanak a dekoráción, hiszen az erdő önmagában is gyönyörű díszletet biztosít. Ezen kívül sok erdei helyszín rugalmas árképzést kínál, és könnyebb megtalálni a költségvetésnek megfelelő opciókat, mint a városi helyszíneknél.

8. Spirituális és érzelmi kapcsolat

Az erdőben történő esküvő spirituális és érzelmi szempontból is különleges élményt nyújthat. Sok kultúrában és hagyományban az erdők szent helyek, amelyek a természet és az élet ciklusának szimbólumai. Az ilyen helyszínek kiválasztása lehetőséget ad arra, hogy a pár mélyebb kapcsolatot teremtsen a természettel és egymással, és az esküvő valóban megható és érzelemmel teli legyen.

erdei esküvő
erdei esküvő – Achilles Park

Erdei esküvő esetén erre figyelj! – Legyen „B” terv

Egy természetközeli, erdei esküvő esetén nagyon fontos, hogy legyen egy biztonsági „B” tervetek is, arra az eshetőségre, ha az időjárás éppen nem lenne Veletek kegyes.

Éppen ezért érdemes olyan esküvői helyszínt választanotok, ahol a szabadtéri esküvő mellett arra is van lehetőség, hogy fedett helyen tartsátok meg a szertartást. Az Achilles Park ilyen szempontból is tökéletes választás lesz! És mutatjuk még, miért érdemes őket választani:

Erdei esküvő az Achilles Parkban

Az alábbi szolgáltatásokkal várnak Benneteket az Achilles Parkban:

  • Polgári szertartás megrendezése a szabad ég alatt naplemente kíséretében
  • Szabadtéri fogadás érkezéskor
  • Pezsgős köszöntés
  • Ünnepi vacsora
  • Szálláslehetőség
  • Esküvő dekoráció
  • Másnapi beachparty vagy morzsaparty

Ha megtetszett a helyszín, ne késlekedj, kérj árajánlatot tőlük, hisz az nem kerül semmibe! 😉 >>> ACHILLES PARK AJÁNLATKÉRÉS ITT

erdei esküvő
erdei esküvő – Achilles Park

Bejegyzés megosztása

Legfrissebbek: